پردیس گوگل  با نمای خلیج طراحی شده توسط استودیو BIGمعماری و Heatherwick در سیلیکون ولی، کالیفرنیا افتتاح شد.
ماموریت پردیس گوگل ایجاد یک طراحی انسان محور برای آینده دفاتر اداری شرکت Google و تعیین استانداردهای جدید پایدار جهانی برای طراحی ساختمان و دفاتر اداری است. این سایت قصد دارد تا سال 2030 به طور کامل با انرژی‌های فاقد کربن کار کند. همچنین شامل 17 هکتار از مناطق طبیعی با ارزش بالا، از جمله مراتع مرطوب، جنگل‌ها، و مرداب است.

پردیس گوگل از سه ساختمان تشکیل شده است که زمینی به مساحت 42 هکتار را در نزدیکی مرکز تحقیقاتی ناسا اشغال کرده است. سازه‌های بزرگ 20 هکتار از فضای باز را تشکیل می‌دهند که برای انعطاف‌پذیری فضا و ایجاد فضایی برای همکاری  با پلان باز طراحی شده است. این سایت علاوه بر دو ساختمان اداری، مجهز به مرکز رویداد 1000 نفری و 240 واحد اقامتی کوتاه مدت برای کارکنان است که هر سه یک تصویر منسجم را حفظ می‌کنند، زیرا هر سه ساختمان با سازه‌های چادری سبک وزن ساخته شده‌اند و نوع طراحی هندسه آنها به نحوی منسجم نور طبیعی و نماهایی از فضای بیرونی را برای هر سه مهیا کرده است.

خلاصه اهداف طراحی پردیس گوگل بر روی سه موضوع اصلی از ابتدای پروژه متمرکز بود: نوآوری، طبیعت و جامعه.

فضاهای داخلی فضاهایی برای همکاری و متمرکز هستند که نیاز به انعطاف و سهولت عملکرد دارند که راهکار معماران این بود که ساختمان‌هایی را فقط با دو سطح ایجاد کنند تا سطح بالایی به میزها و فضاهای تیمی و سطح پایینی به فضاهای تجمع و رفاهی اختصاص یابد.

چیدمان در طبقه دوم، مناطق همسایگی را تعریف می کند، فضاهایی که باید توسط تیم‌ها بر اساس نیازهای آنها تعریف شود.

مجموعه‌ای از  فضاهای باز سرپوشیده دو طبقه را به هم متصل می‌کند. این فضاها علاوه بر کمک به سهولت دسترسی به کافه‌ها، آشپزخانه‌های کوچک یا اتاق‌های کنفرانس، فضای باز وسیع را نیز برجسته می‌کنند و هویت‌ بومی و قابل تشخیصی را ایجاد می‌کنند.
از دیگر مزایای این فضای باز  کمک به تعریف شخصیت هر طبقه است،  که در ان معماری، ارتباطی بین حرکت فیزیکی کارکنان و تغییر احساس کاربر را  از فضایی به فضای دیگر را سهولت می‌بخشد.
چادرها  با دهانه بزرگ دارای سقف‌های مجهز به 50000 پنل خورشیدی هستند که نزدیک به هفت مگاوات انرژی تولید می کنند. ساختار سقف کنترل صوتی خوبی را ارائه می‌دهد، در حالی که دهانه‌ها نور روز را به فضاهای کاری بدون تابش خیره‌کننده وآزاردهنده وارد میکنند این تجهیزات همچنین افزایش  انرژی حرارتی و گرما  را به حداقل می‌رساند.

طراحی پردیس جدید  گوگل نتیجه یک فرآیند طراحی فوق العاده و مشترک است که نتیجه یک پردیس پایدار است که در آن سایبان های خورشیدی هر فوتون انرژی خورشیدی را که به ساختمان ها برخورد می کند جمع آوری می کنند. انرژی گرمایش و سرمایش را از زمین ذخیره و استخراج می شوند. حتی گیاهان طبیعی زیبا آب ساختمان‌ها را فیلتر و تمیز می‌کنند. در مجموع، پردیسی که در آن فناوری و معماری، و فرم و عملکرد در ترکیبی جدید و خیره کننده ادغام شده است.
پردیس خلیجی گوگل کاملاً با انرژی الکتریکی کار می کند و و سیستم های گرمایشی به کار رفته در ان  باعث کاهش انتشار کربن تا 50 درصد و آب مصرفی برای خنک کردن تا 90 درصد می شوند. علاوه بر این، سیستم‌های موجود در محل، آب طوفان و فاضلاب را جمع‌آوری، تصفیه و استفاده مجدد می‌کنند و بازسازی زیستگاه و حفاظت از افزایش سطح دریا را فراهم می‌کنند.

شرکت‌های هلدینگ سازیران
ستبران طرح هزاره سوم

ستبران طرح هزاره سوم

سازه‌های رویایی هزاره سوم

سازه‌های رویایی هزاره سوم

مجله سازیران

مجله سازیران

طرح ماندگار هزاره سوم

طرح ماندگار هزاره سوم

نشر علم عمران

نشر علم عمران

سازه‌های آرمانی هزاره سوم

سازه‌های آرمانی هزاره سوم